nov 28

Bad News…

Igår nåddes jag av riktigt dåliga nyheter – Norwegian slutar med sina flygningar från Sverige till Bangkok och USA. Norwegian har varit det enda flygbolaget med hyfsade priser, som:

1. Erbjuder att göra utrop om nötallergiker ombord

2. Stoppar försäljning av snacks innehållandes jordnötter när de har allergiska passagerare ombord.

Med en allergiker i familjen har jag genom åren kontaktat de flesta flygbolag angående deras jordnötpolicy och de enda som varit hjälpsamma och tillmötesgående är just Norwegian. SAS går för vår del bort då de inte trafikerar Thailand och Finnair vill varken göra utrop eller stoppa försäljning ombord av jordnötter. Kan även nämna att Qatar Airways kan erbjuda utrop och tillfälligt stoppa servering av nötter ombord men… det beror på gång till gång och – håll i er nu – man måste köpa biljett och först där efter skicka in en ansökan (undertecknad av läkare). Kan de inte bevilja att göra utrop/stoppa försäljning på just den flighten man köpt biljetter till, ja då är det ajöss med de pengarna för biljetten är inte återbetalningsbar!

Norwegians sista resa från Stockholm till Bangkok och USA blir den 29 mars 2020 och from sommaren 2020 slutar de även linjen Oslo-Bangkok.

Läs Norwegians pressrelease här

Tags: , ,

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.