Företaget

Reseskafferiet

startades våren 2005 av mig Marika Simo´ och vår affärsidé var att sälja reseguider på film då vi inte hittat någon annan som sålde dessa produkter i Sverige men då vi visste att dessa fanns utomlands.  Sedan dess har vårt intresse för Asien och då främst Thailand tilltagit och vi har utökat vårt sortiment med sådant vi själva gillar och erbjuder nu ett helt RESESKAFFERI fyllt av både tjänster och produkter som vi hoppas du vill läsa mer om nedan:

Bröllopsarrangemang i Thailand. År 2001 gifte vi oss i Thailand och vi hjälper gärna er som vill göra det samma! Vi samarbetar med professionella bröllopsfixare och resorter som kan arrangera ert drömbröllop! Klicka här för mer info!

Bröllop

 

 

 

 

 

 

 

 

Köp/hyr bostad i Thailand
Vi hjälper dig och förmedlar både  hus och lägenheter i den expansiva kuststaden Ban Phe, Thailand – både objekt till salu och uthyrning 

Till salu – klicka här!
Uthyres – klicka här!

FrontVillaSH2

 

 

 

 

 

 

Inspirerande och lärande böcker
Lär dig mer om att flytta till Thailand, hitta guldkornen för semestern, förbered barnen på resan m.m. – köp våra böcker här!

Att flytta till Thailand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Reseblogg! Vi älskar att resa och att läsa om resor och delar med oss av egna erfarenheter och andras tips och nyheter på vår blogg – läs och prenumerera (gratis) – klicka här

Hotellbokning
Vi reser så ofta vi kan och älskar att utforska nya platser. När vi hittar ”guldkorn” vad gäller boende har vi knutit avtal med resorterna och kan även erbjuda er vad vi anser vara det bästa på plats. Alla våra boenden är testade av oss själva.

Arbete pågår med att lägga upp alla fina resorter – vill du ha tips redan nu skicka oss ett mail ( info@reseskafferiet.se) och berätta vart du ska åka! Vi har mycket på ”lager” som vi inte hunnit få in på hemsidan än.

 

 

 

Reseguider/filmer: 

Genom filmerna kan du få en förhandstitt på resmålet. Se hur det ser ut, vad som finns att göra, se de olika stränderna och orterna som planerat resmål  har att erbjuda eller bli tipsad om kända och mindre kända sevärdheter och utflykter? Köp då en av våra filmer innan du gör ditt val!

(Tips! Hör du till dem som inte har en lika motiverad respartner ska du absolut köpa en film och visa för denne. Ressuget infinner sig garanterat! Jag har själv provat och det funkar varje gång…)

Filmerna är också utmärkta souvenirer. Du kan efter hemkomst, om och om igen drömma dig tillbaka och visa familj och vänner vart du varit (….och vad de missat).

Filmerna är skapade av professionella filmproducenter vilket garanterar hög kvalitet på både filmer och dess innehåll. Vår huvudproducenter är TV4´s När & Fjärran, samt andra mindre kända producenter vars filmer vi gillar.

Läs mer om filmernas innehåll här!

 

 

 

 


 


______________________________________________________________________________________

Reseskafferiet, Industrigatan 16, 662 34 ÅMÅL
E-mail: info@reseskafferiet.se
Tel. 070-545 46 39
Hemsida: http://www.reseskafferiet.se