Palmleaf husmodell SH2

SH2 är ett mindre hus på 90 m2 + 30 m2 altan innehållandes två sovrum, vardagsrum, matsal, kök och toa/badrum. Huset är vår lilla juvel, och vi är mycket glada över att presentera dess unika design.

Entrédörrens placering mitt i huset ger en skön utsikt till höger med de luftiga och öppna ytorna. Husets många samlingsplatser och harmoniska upplägg med matsalen upphöjd över vardagsrum och kök andas exklusivitet och genomgående design. Matsalens placering gör att man kan njuta av husets ytor och ändå vara lite avsides, men samtidigt en del av rummet. De stora fönstren och det goda ljusinsläppet skänker rummen ett luftigt intryck. Golven är belagda med klinker som får rummen att hålla en behaglig temperatur. Helkaklade badrum med svensk standard är en självklarhet och här kan med fördel en sval dusch avnjutas.

Från matsalens verandadörr kommer man ut till husets främsta kännetecken, dess upphöjda terrass på 30m². Terrassen är en naturlig samlingsplats för umgänge eller avkoppling, ett extra uterum. Terrasstaket gör att terrassen kan användas under alla väderförhållanden.

Vi har fått inspiration av den japanska designen som ni ser på de väl tilltagna taken och de skarpa men ändå mjuka konturerna runt huset. Det är detaljerna som ger huset dess speciella karaktär. Detta i samverkan med de större tomterna gör att huset harmonierar väl med den thailändska naturen.