Lägenheter Palm Leaf

Drömmer du om en egen lägenhet i Thailand – vi kan hjälpa dig att förverkliga drömmen!

Välkommen till det lilla mysiga stället i Ban Phe för dig som vill leva nära den Thailändska kulturen, fjärran turistmassor och strandförsäljare. Här kan du både köpa eget boende eller bara hyra (se separat sida för att hyra semesterbostad)

Att köpa bostad i turistparadiset Thailand har blivit allt populärare och vi kan nu erbjuda vackra hus och lägenheter i det expansiva, men ännu prisvärda, Rayongområdet som ligger bara 2,5 timmes bilresa öster om Bangkoks nya flygplats, Suvarnabhumi.

Fastigheterna uppförs av ett svensk-thailändskt företag, Sunshinehouse Co Ltd, vars grundare sedan drygt 5 år är bosatt i Thailand där han stort lokalt kontaktnät och god lokalkännedom.

Palm Leaf ligger i Rayong, öster om den lilla hamnstaden Ban Phe, ett område som erbjuder några av Rayongs bästa stränder och ett genuint Thailand. Vi hoppas att något av våra boenden ska passa just er!

Endast 500 meter till stranden, kvällssol på balkongen och ett härligt poolområde- välkommen till Palmleaf! Här hittar du tre tvåvåningshus med åtta lägenheter i varje samt sex privatvillor. Berätta för oss vilken bostad som intresserar dig mest så återkommer vi med våra bästa priser.

Alla lägenheter ingår i ett sk. Condominium som bäst kan beskrivas som bostadsrättsförening. Det är alltså lägenhetesägarna som även äger poolområdet och man delar på kostnader för underhåll och skötsel. Kostnad 30THB/m2/månad.

Den svenska ledningen ser till att Er fastighet byggs enligt de regler och normer som föreskrivs. Fastigheterna är byggda med svenskt byggtänkande. Det sistnämnda gäller framför allt el,- och våtrumsinstallationer som ofta kan vara direkt skadliga om de inte är rätt utförda. Entreprenadföretaget äger idag marken och ansvarar för att alla nödvändiga dokument för ett tryggt köp av hus och mark finns tillgängliga.

September 2012 påbörjades bygget av tre stycken tvåvånings  lägenhetshus på Palm Leaf i Ban Phe, Rayong. Slutet av september 2013 var första huset (C-huset) och poolområdet klart för inflyttning, hus nr två (B-huset) strax därefter. Det tredje och sista huset, A-huset, kommer att stå klart i slutet av mars 2015. 

Vi har några lägenheter och hus kvar till salu så skynda dig att kontakta oss om du är intresserad av ett eget boende i Thailand!

Lägenheterna som finns kvar är i storlekarna 47 m2, 68 m2. Pris fr. 1.189.000 THB!

Klicka på bilderna nedan för större format och för att bläddra enkelt mellan bilderna

 

RAYONG – Thailändarnas egna paradis

282Ca. 2,5 timmes bilresa, sydost om Bangkok ligger regionen Rayong där vi valt att etablera oss av flera olika skäl, men framför allt för att ha närhet till det ”riktiga” Thailand, oförstört av massturism. Härifrån har du även närhet till Koh Samed, Koh Chang, Kambodja, Pattaya m.m.
Läs mer om området -klicka här!

Läs vår ”FAQ-sida” om husägande i Thailand här: