Vi kan hjälpa dig att förverkliga drömmen!

Vi har hus och lägenheter till salu i expansiva och genuina Ban Phe

Gör som Börje Salming, Ingemar Stenmark och J-O Waldner – köp hus i Rayong! Läs mer här! 
Även den internationella hotellkedjan Courtyard Mariott hotell bygger en semesteranläggning några km från våra hus.

Att köpa bostad i turistparadiset Thailand har blivit allt populärare och vi kan nu erbjuda vackra hus i det expansiva, men ännu prisvärda, Rayongområdet som ligger bara 2,5 timmes bilresa öster om Bangkoks nya flygplats, Suvarnabhumi och bara en halvtimme bort med färja (eller 10 min. med speedboat) ligger den kända turistön Koh Samet. Fastigheterna uppförs av ett svensk-thailändskt företag, Sunshinehouse Co Ltd, som drivs av tre svenska delägare. De har tidigare arbetat med och haft byggnationsföretag i Sverige. Grundaren av företaget är sedan 3 år bosatt i Thailand och har  ett stort lokalt kontaktnät samt god lokalkännedom.

Entreprenadföretaget ser till att Er fastighet byggs enligt de regler och normer som föreskrivs. Fastigheterna är byggda med svenskt byggtänkande. Det sistnämnda gäller framför allt el,- och våtrumsinstallationer som ofta kan vara direkt skadliga om de inte är rätt utförda. Varje fastighet i Palm Leaf har egen infart samt trädgård och möjligheten att anlägga pool eller spa finns på samtliga tomter. Entreprenadföretaget äger idag marken och ansvarar för att alla nödvändiga dokument för ett tryggt köp av hus och mark finns tillgängliga.

Givetvis har vi själva varit på plats och träffat dem och sett att de är seriösa och är mycket glada över att få samarbeta med dem och kunna erbjuda deras boenden. Det finns annars många bluffmakare som vill sko sig på andra så det gäller verkligen att kolla upp säljaren noga och absolut inte köpa något utan att själv ha varit på plats och sett med egna ögon.

Se bildspel från Ban Phe och närliggande Koh Samed – klicka här!

Längst ner på denna sida hittar du svar på frågor som vi får ofta gällande köp, om orten, byggnadssätt, materialbeskrivning, huskarta bilder från bygget etc!
Hittar du inte svaret du söker är du välkommen att skicka din fråga till oss via e-post.  Det går även bra att ringa oss om du hellre vill det, tel 070-545 46 39.

Tjäna pengar på din investering utan att göra ett något själv!
Välj rent-guarantee och hyr ut till oss under 48 v/år och få 7% av köpeskillingen tillbaka varje år.OBS! Rent-guarantee är frivilligt.

Vi möblerar och inreder åt dig om du vill det
Reseskafferiet är även återförsäljare av möbler, inredning och trädgårdsdekorationer från Thailand och Bali och vi kan erbjuda prisvärda paket tack vare att vi kan köpa in stora volymer och att vi köper direkt från tillverkarna. Välj din stil så möblerar vi och allt är klart för inflyttning när du kommer.

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.