Nu finns den att köpa, året julkalender från Reseindustrins barnfond. Varje dag i 24 dagar har du chansen att vinna resor mm och allt överskott går till välgörande ändamål för barn.

Barnen vinner på detta men även du har chansen – Se vad du kan vinna – klicka här!

Bakgrund: De som arbetar inom rese- och turistindustrin får ofta se mer av världen än andra. Det innebär också en närmare inblick i den fattigdom och de många gånger outhärdliga förhållanden som en stor del av jordens befolkning tvingas leva under. Speciellt svårt är det att se barn lida av umbäranden och vanvård. Det är svårt att hjälplöst stå och se på utan att kunna göra något, utom möjligtvis för stunden. Under en gemensam resa till Lhasa i Tibet 1988 beslöt några förgrundsgestalter i resebranschen att vända ord till handling. Idén till Reseindustrins barnfond föddes.

I dag har vi ändrat namn till New Hope barnfond, och stöttas av både enskilda personer och företag från alla branscher. Mer än 30 miljoner har hittills samlats in för att användas på bästa tänkbara sätt; till att ge föräldralösa barn på olika platser i världen ett riktigt hem, sjukvård, ordnad skolgång, mat eller kläder.

 

Tags: , ,

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.