Idag, på just denna stranden, blir våra kunder Elina och Mikael man och fru på Koh Samui. Fick en snabb rapport i morse: ”Tack snälla du! -Allt är helt kanon, supertrevligt hotell och personal!”

Att gifta sig i Thailand blir allt populärare och det är inte så konstigt att förstå varför med priser på bröllopspaket som börjar på 25.000 THB vilket motsvarar 6.080 SEK enligt Forex idag. Vår kronkurs gentemot Thailändska Bath gör också att våra pengar är värda drygt 4 gånger mer så det kostar inte skjortan att lyxa till det.

Turkost hav och blå himmel som bakgrund, värme, fantastisk grönska, tropiska blomsteruppsättningar/buketter, tjusigt dukade bord på stranden eller vid poolen, fantastiska tårtor, bröllopsresan ”på köpet”…. ja listan kan göra lång på alla fördelar. Vi kan iallafall lova att ni kommer att känna er som kung och drottning för en dag!

Vi har flera olika paket att välja på, både västerländska och Buddistiska ceremonier. För att förenkla det hela utgår vi från något av dessa paket och ni kan lägga till/ta bort när vi planerar just ert drömbröllop. Det mesta går att ordna! Även boende för er och era vänner fixar vi.

 

Vi samarbetar med hotell och bröllopsplanerare i främst Ban Phe, Koh Samed, Koh Samui och i Huay Yang söder om Hua Hin genom vår senaste nya samarbetspartner.

Vill du också boka ett tropiskt bröllop? Ring eller maila oss och berätta om just era önskemål för det perfekta drömbröllopet.

 

PS! Är du redan gift? Att förnya löftena är också populärt. Vi kan även hjälpa till om du vill fira någon på plats.

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.