okt 30

Resebyråer

Ge era kunder och anställda något som andra resebyråer inte har

– sälj resefilmer  de säljer resor!

                                              

                                         

Köp ett eget resebibliotek och skapa mervärde för era kunder. Passa samtidigt på att ge era anställda en underhållande och lärorik utbildning om era resmål genom våra reseguider på film.

Våra reseguider på film tar med er och era kunder på en reslustframkallande resa som inspirerar och visar vad som finns till buds, både historiskt, kulturellt och inte minst upplevelsemässigt på resmålen ni säljer.

Skapa mervärde för era kunder!                                                                                               Låt din resebyrå skilja sig från mängden och skaffa ett eget resebibliotek av Pilot Guides resefilmer och låt potentiella kunder få låna reseguider. I dagens tuffa klimat med finanskris, alla nätresebyråer som ”poppar upp” och resenärer som bokar sina biljetter själva, kan ni här i genom erbjuda era kunder det där ”lilla extra”.
Alla resenärer är olika med olika önskemål och ju mer informerad  kunden kan bli, desto mer kan de uppskatta det speciella som gör varje resmål unikt och de kan välja bort sådant som inte intresserar dem och istället lägga energi och pengar på sånt som de verkligen finner intressant. Denna kunskap om resmålet får de genom att titta på våra reseguider före avresa.

Era kunder får också en värdefull förhandsinformation om sevärdheter som gör att de verkligen kan se och njuta av sevärdheten väl på plats, istället för att koncentrera sig på att höra vad guiden berättar om sevärdheten och inte hinna titta ordentligt.

Sveriges billigaste och roligaste personalutbildning?
Visa även filmerna för er personal och gör er resebyrå till en välinformerad och värdefull resurs för era kunder som kan få välgrundade råd och tips från er. Våra resefilmer minimerar dessutom era utbildningskostnader till en bråkdel.

Vad kan våra reseguider på film göra för er och era kunder?

  • Hjälpa er att sälja fler resor! Ressuget infinner sig garanterat efter att kunden sett filmen.
  • Skapa nöjda kunder som fått ut det mesta och bästa av sin resa.
  • Filmerna blir den perfekta souveniren om era kunder köper en egen film, då de efter hemkomst kan visa nära och kära vart de varit och inte minst – drömma sig tillbaka!
  • Ni kan tillsammans med kunden, efter att denne sett filmen, lättare hjälpa kunden att boka den perfekta resan och bespara kunden både tid och pengar genom att kunden redan före avresa kan välja bort orter och utflykter som de finner ointressanta.
  • Få kunden att boka utflykter redan hemifrån tack vare att de med hjälp av filmen och med egna ögon kan se vad som väntar och även locka dem till att göra just ”den där” utflykten som ni säljer.
  • Få den mest kunniga och ”beresta” personalen. Låt er egen personal ”resa jorden runt” genom filmerna och låt dem enkelt utbildas i vad de olika resmålen har att erbjuda, hur det ser ut, ta del av info om ställets historia, inhemska seder och bruk och spännande tips – allt för att kunna välja det bästa för era kunders räkning och skilja er från övriga resebyråer.
  • Skapa mervärde för era kunder och ge kunden något som andra resebyråer inte erbjuder – ge era kunder en reseguide på film om resmålet om de bokar resan hos just er! Kontakta oss för offert på info@reseskafferiet.se

FAQ:

Kan vi beställa reseguider på film och få dem levererade direkt till våra kunder?
Reseskafferiet hjälper er gärna och kan skicka filmerna ni beställer direkt till era kunder.

Kan vi beställa mot faktura?
Resebyråer som anger sitt organisationsnummer i sin beställning faktureras automatiskt. Betalningsvillkor: 30 dagar netto.

Kan ni fakturera oss men leverera till annan adress?                                                                Om ni beställer varor till annan leveransadress medföljer alltid en följesedel där ni står som beställare och betalare. Pris anges ej på denna följesedel.
Faktura (där leveransadress och eventuellet märke från er tydligt framgår) skickas till er.

Kan vi få filmerna levererade med personlig hälsning och inslagna i presenpapper?
Mot en mindre avgift kan vi erbjuda ”presentservice” då vi slår in beställda varor i presentpapper före leverans till kund. Vi kan även skicka med en personlig hälsning från er om så önskas.
För pris: Kontakta kundtjänst här och ange antal.

Vilka rättigheter har ni för filmerna?
Reseskafferiet har givetvis återförsäljarlicenser för samtliga produkter. Dessutom har många av våra filmer både utlåningsrättigheter och sk. institutionella rättigheter (låter er visa filmerna för en grupp).

Kan vår resebyrå erhålla rabatter på filmförsäljning?
Självklart kan ni det genom att i förväg gå med i vårt affiliateprogram. Vi erbjuder kommission på varje såld film. Det enda ni behöver göra är att lägga upp vår länk på er hemsida och länka era kunder till oss samt be era kunder ange en specifik kod, som ni får av oss, vid beställning.
Tjäna extra pengar på era kunder och gå med redan idag! Kontakta oss här för mer information.

Kan vår resebyrå erhålla streamers – filmklipp på era reseguider för att använda dessa på vår hemsida?
Visst det kan vi ordna! Kontaka oss här för info om vilka destinationer ni är intresserade av, för offert och tekniska lösningar, upplägg m.m.

Vill du ha en offert eller veta mera?

Kontakta oss idag! E-post: info@reseskafferiet.se  eller klicka här Telefon: 070-545 46 39

__________________________________________________________________________________ 

Reseskafferiet, Industrigatan 16, 662 34 ÅMÅL                                                                                 E-mail: info@reseskafferiet.se    Tel. 070-545 46 39   Fax: 0532-155 00 
Hemsida: http://www.reseskafferiet.se

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.