Denna vinter kan man verkligen sammanfatta med ordet ”ketchupeffekten”. Tänker inte på snö utan på försäljningen av lägenheter på Palmleaf, plötsligt är det en väldigt aktivitet med massor av visningar varje vecka. Bara denna vecka har tre lägenheter sålts!

Förklaringen är bland annat att många som varit där under stor del av vintern nu förbereder sig för att åka hem och det är dags att göra det där köpet man tänkt göra men tyckt att man haft så god tid till.

Se film från Palmleaf – klicka här!

POOL2014

Missa inte chansen om du är intresserad! Det är inte många lägenheter kvar. Kontakta oss idag för mer info: info@reseskafferiet.se, tel. 070-545 46 39

Läs mer – klicka här!

En liten hemtrevlig oas

Utsida-gång
Palmleaf skiljer sig lite från andra lägenhetsbyggen i området då det inte blir så många lägenheter här. Detta skapar en hemtrevligare känsla och en helt annan gemenskap än på stora ställen. Totalt blir det tre lägenhetshus med 8 lägenheter i varje och idag finns det bara lägenheter kvar i det sista huset som vi börjar bygga i april, klart slutet av februari 2015. De första två husen är redan byggda och slutsålda.

Provbo på Palmleaf
Ni som är intresserade av att köpa är välkomna att provbo på Palmleaf, kolla in i de färdiga lägenheterna för att se färgval och lösningar. Vill du boka boende på Palmleaf – klicka här!

PALMLEAF2014
Största balkongerna i Ban Phe? Helt klart ett stort plus då man får ett extra uterum, ett rum för både frukost, lunch och middagar eller kanske för att läsa den där boken man inte hunnit med.
Solen går ned framför husen och färgar ofta himlen alldeles röd/rosa.

BALKONG12014

 

 

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.