Sugen på en adrenalinkick, en upplevelse utöver det vanliga för personalen på nästa konferens eller vill du kanske ge den blivande brudgummen  något att minnas under en hisnande svensexa? Nu kan man Springa lodrätt ner för den 73 meter höga fasaden på Rica i Stockholm – gör ett sk. ”Vertical Run”.

Ursprungligen var det militären som tog fram tekniken för att forcera byggnader i strid eller vid gisslandrama. Då det är en nervkittlande upplevelse var det en Australiensare som började erbjuda vanliga ”Svenssons” att göra det samma och nu har vår egna äventyrare och tidigare elitsoldaten Tony Berglund tagit tekniken till oss i Sverige och gjort oss först i Europa med att erbjuda detta. Berglund innehar förresten ett Guinnessrekord från 2011!

Den som vill göra sitt eget språng nedför Ricas byggnad får betala 1800 kr och det tar ca 1,5 timme inkl. förberedelser.

Boka ditt Vertical Run här!

PS! Hör du till en av alla ”galningar” som verkligen törs göra detta hoppas vi på att få en bild från upplevelsen och få höra vad du tyckte om det. Undertecknad kommer ni aldrig någonsin få en sådan direktrapport från!

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.