Såg ni Aftonbladets Wolfgang Hanssons artikel där man bland annat kunde läsa att Thailand går i Erdogan och Putins fotspår och väljer bort demokratin? Min vän Håkan Wallenius som bor och verkar i Thailand sedan länge är väl insatt i det mesta, allt från fotbollsträning till Thailändsk politik och driver tidningen Thailands Posten, reagerade på artikeln och skrev detta blogginlägg . Är du intresserade av Thailand ska du absolut läsa det och hans tidigare inlägg, de förklarar något mycket komplicerat på ett enkelt sätt och man får en bild av vad Thailändsk politik handlar om och vad de gula och röda bråkar om.

Gratis tidning om Thailand

Ni har väl inte missat ovan nämnda Håkans tidning Thailands Posten? Den finns i pappersform på restauranger och hotell runt om i Thailand på turistorterna. Är man inte lyckligt lottad och kan vara i landet går de att läsa på nätet på Thailands Postens hemsida

TPCover2016

Köp Håkans bok om livet i Thailand från Reseskafferiet.se

Gillar du Håkans texter och vill läsa mer så har vi hans och Christer Nilssons bok ”Om vi inte minns rätt – räta synvinklar om Thailand” på lager hos oss. Beställ här!

Bara rubriken ger läsaren en föraning om de underfundiga texterna och funderingarna om allt från hur man kör bil i Thailand, toalettpappersrullar åt fel håll, mat man ej beställt och andra tokigheter som många av oss känner igen. Rekommenderas varmt!

hakans_bok

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.