Koh Kood (Kut) Islands, hotellkod KKBB

Koh Khood Island   Hotellkod: Koh Khood KKBB  CoolCoolCoolCool

Välkommen till den vackra och mindre exploaterade ön Koh Kood, även kallad Koh Kud.
Vårt hotell ligger på öns västra kust och har en trevlig och familjär stämning där du kan slappna av i skön tropisk miljö. Självklart kan här serveras nötfri mat.

En timmes båtfärd från Koh Chang ligger den bedårande ön Koh Khood och hotellet där du väljer mellan att bo i en Bali-style bungalow, Thai-villa eller i det enorma familjehuset, där upp till 6 personer delar på 2 våningar och mer än 340 m2).
Det finns totalt 8 Bali hut, 8 st Thai Twin House och ett familjehus. Alla rum har takfläkt, aircondition och en stor privat terass med havsutsikt.
Familjehuset och Twin-husen passar väldigt bra för familjer och är utristade med jacuzzi på terassen!

Kom hit och slappna av i skön tropisk miljö. Hotellet är det enda på ön med pool och har dessutom en privat badstrand där du kan simma i det kristallklara vattnet vid den palmkantade bukten Klong Mat, uppkallad efter den närliggande fiskebyn med samma namn.

Gratis faciliteter: Öns enda swimingpool med utsikt över havet, gratis utlån av kajaker, snorkelutrustning, cyklar och internetanslutning i restaurangen.

Fri frukost ingår i alla boenden

THAI VILLA 2 vuxna + 2 barn (en i föräldrars säng och en i extra bädd, tillägg ca. 120 kr/extrabädd tillkommer)

Thai Villa med utomhus-jacuzzi (delas med grannhuset) med utsikt över havet och stranden där solen går ned. Faciliteter: Bad/dusch, AC/fläkt, hårtork, TV, vattenkokare, minibar, stor privat terass där ni kan njuta av havsutsikt och solnedgången.

Pris från 510 kr/natt/villa      Max 3-4 personer/villa

 

Bali Bungalow 2 vuxna + 2 barn (mot extra kostnad för extrasängar, ca 120 kr/natt/extra säng)

Bali-bungalow lite enklare boende en bit in i den vackra trädgården. Utsikt mot havet där solen går ned. Faciliteter: Bad/dusch, AC/fläkt, minibar, hårtork, vattenkokare, TV, stor privat terass där ni kan njuta av havsutsikt och solnedgången.

Pris från 425 kr/natt/bungalow   Max 2 vuxna + 2 barn, 1 i föräldrars säng samt en i extrabädd mot avgift

Familjevilla 6 pers. + 2 extrabäddar (ca. 120 kr/natt), 2 våningar och mer än 340 m2

 

Familjevilla för upp till 6 personer. Drygt 340 lyxiga kvadrat bestående av 3 sovrum, stor vardagsrum, stort kök, 3 badrum (varav 2 st sk. open-air).
Faciliteter: Bad/dusch, AC/fläkt, hårtork, TV i alla rum, vattenkokare, minibar, stor privat terass där ni kan njuta av havsutsikt och solnedgången samt privat jacuzzi utomhus.

Pris från 1450 kr/natt/familjehus    Max 6 personer

Restaurang

Här servaras mat fri från både nötter och jordnötsolja om så önskas. Kom dock ihåg att säga till vid bokning och på plats!

Med utsikt över havet kan du njuta av prisvärda rätter. Allt från läckra thai-rätter till havets läckerheter samt även några Europeiska rätter.

Klong Mat Beach

Hotellet har en privat badstrand vid den palmkantade bukten Klong Mat. Här kan du njuta av ett dopp i det kristallklara vattet eller bara slappa under en palm (se upp för fallande kokosnötter).

Utflykter

Vägnätet på Koh Kood är inte så väl utbygt men det är en trevlig upplevelse att låna cykel elle hyra mc och köra runt till några av de små fiskebyarna på ön där du tex. kan köpa färska frukter, tex. ananas och vattenmeloner när det är säsong för det.

 Klong Chao Waterfall (är som finast under regnperioden)

Snorkelutflykt i kristallklart vatten

 Låna en cykel gratis och ta en tur i omgivningarna

Bästa period att resa hit

November till april då temperaturen ligger på ca. 30-35 grader. Under juni till september är det regnperiod och det är inte helt ovanligt med dagar då det regnar från morgon till kväll.