Koh Samui, Chaweng Beach, SPR

Chaweng Beach (södra delen), Koh Samui, hotellkod SPR Cool Cool Cool Cool CoolBröllop kan hållas här!

Chaweng beach är den mest besökta straden på Koh Samui och det är inte svårt att förstå varför. Resorten ligger i södra änden av Chaweng och är den del som vi anser vackrast och lugnast. Standen är lagom långgrund och har härligt vit sand. I skrivande stund finns det inte heller några störande jetskis eller avspärrnignar i vattnet att hålla sig innanför utan de aktiviteterna finner man längre norr ut på stranden.

På denna lyxiga resort som är välkänd för sin trevliga och serviceminded personal, bor du i en vacker, grönskande och lugn omgivning men har ändå nära (10-15 min strandpromenad) till Samuis bästa shopping, restauranger och nattliv. Till flygplasen är det endst 6 km (ca. 20 min. med bil).

 

Resorten har en egen strandrestaurang med utsökt mat, både Thailändsk och europisk.

 

Bröllop

Strandbröllop icke-religiöst
Bröllopsplats: På den vita fina stranden på den lugna södra delen av Chaweng Beach

Ceremonin: Bröllopet hålls under en Sala av bambu som är dekorerad med handgjorda blomsterbågar med vita och rosa orkideér, vita rosor och fröna blad. Det turkosa havet utgör en underbar bakgrund. En ceremonimästare läser upp bröllopstalen. Det finns många att färdiga att välja på kunderna väljer själva hur just deras sak utformas.

Brudbukett och knapphålsbukett görs i samma färgton som de vita och rosa orkideérna i blomsterbågen.

Champagne & tårta: Efter ceremonin serveras champagne och bröllopstårta tillverkad av vit choklad. OBS! Är du nötallergiker, be om annat alternativ!

Fotografering av ceremonin: Ett team proffessionella fotografer tar bilder av er minnesvärda dag. I priset ingår 1,5 timmes fotografering, bilder på cd samt ett litet fotoalbum.

Håruppsättning och make-up: Vi anlitar väldigt duktiga hårfrisörer och make-up artister som fixar både brud och brudgum. Ni kan möta era ”stylister” i god tid före bröllopet och komma överens om vad just ni önskar.

Romantisk middag med levande ljus på stranden. En romantisk dag avslutas med en romantisk middag vid ett tjusigt bord på stranden, tillägnat brudparet.

Spa-behandling: I paketet ingår en 2 timmars gemensam SPA-behandling för brudparet, välj själva om ni vill njuta före eller efter bröllopet.

Tillägg;
Middag för gäster  Thai set + 1200 THB/person  Seafood set + 1450 THB/pers.

Buddistiskt Thaibröllop
Del 1
: En liten scen för Buddhastaty sätts upp på SPA-paviljongens terass där bröllopet hålls och ceremonin inleds med välsignelse av 3 munkar. Munkarna kommer till hotellet vid 10-tiden och intar sina platser, bruden och brudgummen sitter framför buddhastatyn där de tänder ljus och rökelse innan munkarna börjar ceremoni, en böneledare leder er genom den. Under ceremonin placeras ett heligt snöre på brudens och brudgummens huvud. Snöret leder till munkarna och vid slutet av ceremonin stänker de heligt vatten på er.

Del 2: : Andra delen av ceremonin, som är känd som Rod Naam Sang Ceremoni eller vatten-ceremonin, hålls även den på terassen på SPA-paviljongen. Under ceremonin sitter brudparet på en specialdesignad stol med ansiktena vända mot sina gäster som turas om att hälla heligt vatten över brudparets händer. Detta är en symbolisk gest för deras lyckönskningar till brudparet.
Har ni inga inbjudna gäster agerar hotellets personal gärna som era gäster.

Traditionellt hålls Thaibröllop på morgonen och munkarna måste vara tillbaka vid sitt tempel vid 12-tiden.

Fotografering av ceremonin: Ett team proffessionella fotografer tar bilder av er minnesvärda dag. I priset ingår 1,5 timmes fotografering, bilder på cd samt fotoram.

Äktenskapscertifikat: Myndughetsperson kommer till brölloppet för att ingyga och skriva under ert äktenskapscertifikat.

Föreberedande SPA-behandling ingår och hålls efter morgonceremonin.

Tillägg:
Romantisk middag på stranden med levande ljus för bröllopsgruppen (5 kuvert) Thai set+ 1200 THB/pers. Seafood set + 1450 THB/pers.

Bröllopssvit ingår ej men vi rekommenderar er att välja: Paradise Suite, Junior Suite eller Grand Deluxe Villa. Pirs för rum tillkommer alltså.